Всички градове
(299)
(0)
Регистрация
LED Елха с променящи се цветове
Купи
3.50 лв.
Купи!
Стойност
22.00 лв.
Отстъпка
84%
Спести
18.50 лв.
Изтекла оферта
Купувач: 42 Ваучери
Оставащи

Кристална LED светеща елхичка

Най-очакваният ден, най-вълшебният от всички - Коледа! Магията на този ден е не само, когато я посрещнем в уречения час. Коледа е сладка, защото е така очаквана. Защото дълго преди това сме я посрещнали...още в сърцата си. Подготвяме се за нея, много преди да я приветстваме на прага си...И всички много я обичаме, защото магията й е толкова голяма и вълшебна, че събужда сърцата ни и усмивките далеч преди да е дошла.

С днешната оферта ние ще ви доближим повече и все повече до най-любимия ви ден. Ще внесем коледна нотка в домовете ви. Ще добавим усмивки по лицата ви, защото всяко премигване на светлинките на една кристална елхичка ще отброява ден след ден настъпването на най-очаквания празник.

С голяма коледна усмивка ви представяме нашия коледен аксесоар...Тя е кристална и свети в сменящи се лед цветове. Тя е компактна, може да се постави върху бюрото в офиса, в детската стая или в целия ви дом, а дори и в колата. Изработена е от прозрачна пластмаса, а визуалният ефект е на светещ леден кристал с височина 12 см.

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА:

- Чрез натискане на бутона 'КУПИ" и попълнете формата за покупка
- С обаждане на телефон: 0898 558 716
- Чрез заявка на e-mail: info@crazydeals.bg

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

УСЛОВИЯ :

- Начин на плащане: Заплащането на стоката става при доставката, чрез наложен платеж.
- Условия за доставка: Доставката е за сметка на клиента по стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт Експрес в рамките от 2 - 5 работни дни след закупуване.
- Ако имате други въпроси, обадете се на: 0898 558 716Партньор Дорида 777 ООД
Адрес Гр Русе, ул Велес 6
Телефони 0898558716