Всички градове
(300)
(0)
Регистрация
Ултразвуков репелент против плъхове, хлебарки, бълхи и мравки
Купи
9.90 лв.
Купи!
Купи за подарък
Стойност
18.00 лв.
Отстъпка
45%
Спести
8.10 лв.
Купувач: 24 Ваучери
Оставащи

Важно: Този продукт можете да закупите единствено чрез плащане онлайн с карта.
Заплащането на продукти онлайн с карта Ви осигурява допълнителна 10% отстъпка от обявената цена !

Технически характеристики:

Излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30kHz - 65 kHz; Охранява ефективно помещения ок 150 кв.м.; Адаптер; Незначителна консумация на електричество; Свети с мека синя светлина; Трябва да работи непрекъснато, не изисква обслужване.

Как работи:

Атакува нервната система на домашните вредители и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия. Честотата на излъчвания сигнал се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и гарантира ефективността на уреда. В първите дни се забелязва увеличение на активността на инсектите, тъй като ултразвукът ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Присъствието им постепенно намалява и след около 4-6 седмици изчезват. Не са изключени случайни посещения на гризачи, но те няма да останат постоянно на охраняваната територия. Влияе на репродуктивните им възможности; Извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци - кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Безвреден е за хората, включително и за тези с пейсмейкъри и слухови апарати. Не е приемлив за хамстери и морски свинчета. Не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация.

 

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА:

- Регистрирате се като клиент
- Избирате стока(и) и количество. В една количка можете да изберете до 10 продукта. Ако желаете да поръчате повече продукти, напълнете втора количка - ние ще обединим поръчките в една доставка.
- Избирате метод на доставка (или попълвате адрес за доставка)
- Натискате бутон “Поръчай“
- Избирате метод на плащане - банкова карта. При плащане с карта получавате допълнителна 10% отстъпка от обявената цена, която ще Ви бъде начислена преди плащането.

ДОСТАВКА :

- Условия за доставка: Доставката е за сметка на клиента по стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт Експрес в рамките от 2 - 5 работни дни след закупуване.
- Ако имате други въпроси, обадете се на: 0898 672 329

 Партньор Дорида 777 ООД
Адрес Гр Русе, ул Велес 6
Телефони 0898558716