Всички градове
(300)
(0)
Регистрация
Професионална маша за перфектни къдрици с турмалиново покритие
Купи
28.00 лв.
Купи!
Купи за подарък
Стойност
49.00 лв.
Отстъпка
43%
Спести
21.00 лв.
Купувач: 34 Ваучери
Оставащи

Важно: Този продукт можете да закупите единствено чрез плащане онлайн с карта.
Заплащането на продукти онлайн с карта Ви осигурява допълнителна 10% отстъпка от обявената цена !

Пригответе се за истински перфектни къдрици! Представяме ви революционния уред OMNIA Hair Curler, чието покритие е разработено на базата на йонно-керамична технология и турмалиново покритие.

 Това не е просто обикновена маша, а истинска революция в оформянето на къдрици. Уредът е разработен така, че вие няма как да не постигнете желания ефект, без изплъзване на кичура, без грешни движения или неправилно оформена къдрица. Защото новата ви маша просто сама ще следва всяка извивка. Снабдена е със специален спираловиден водач, който сам по себе си следва движението и формата на всеки кичур.

 Това не е поредната маша, а новият ви интелигентен уред, снабден с удобен клипс, който захваща лесно всеки кичур, така че няма начин той да се изплъзне или вие да изгубите контрол над движението. След което навиването може да започне посредством спираловидния водач. Бързо, лесно и удобно!

 Професионалната маша Omnia Hair Curler е разработена по съвременна и иновативна йонно-керамична технология. Така че отдъхнете си...косата ви най-после ще запази своя блясък и здраве, дори и след термично третиране.

 И освен, че е истински професионалист в къдриците, Тя ще се погрижи и за вашата сигурност. Горният й пласт - спиралата-водач, ще предпазва вашата кожа, лице и ръце от директния допир със самата нагряваща част. Нагряването на този най-горен пласт е с по-ниска темепратура, в сравнение с нагряващото керамично покритие. А това със сигурност ще ви осигури допълнителен комфорт и безопасност.

 И за да е още по-лесно, тя е снабдена с две мини гумирани крачета, като по този начин вие спокойно може да поставяте нагретия уред на всякава повърхост.

Характеристики:

 Бързо наргяващ елемент;

 Керамичен йон / Цилиндър с Турмалиново покритие;

 Спирала за къдрици с революционен дизайн / Водач за пефектни къдрици;

 Бутон за включване и изключване със светлине индикатор;

 Захранващ кабел, въртящ се на 360 градуса;

 Тънка предна пластмасова част за предотвратяване на изгарания;

 Удобни мини крачета;

 Напрежение: 230 V-50HZ

 Мощност: 30 W;

 Размер на вътрешния цилиндър: 20 мм;

 Размер на външния цилиндър: 36 мм.;

 Максимална температура на загряване: 210 градуса;

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА:

- Регистрирате се като клиент
- Избирате стока(и) и количество. В една количка можете да изберете до 10 продукта. Ако желаете да поръчате повече продукти, напълнете втора количка - ние ще обединим поръчките в една доставка.
- Избирате метод на доставка (или попълвате адрес за доставка)
- Натискате бутон “Поръчай“
- Избирате метод на плащане - банкова карта. При плащане с карта получавате допълнителна 10% отстъпка от обявената цена, която ще Ви бъде начислена преди плащането.

ДОСТАВКА :

- Условия за доставка: Доставката е за сметка на клиента по стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт Експрес в рамките от 2 - 5 работни дни след закупуване.
- Ако имате други въпроси, обадете се на: 0898 672 329Партньор Дорида 777 ООД
Адрес Гр Русе, ул Велес 6
Телефони 0898558716