Всички градове
(300)
(0)
Регистрация
Мултифункционална безжична лампа
Купи
4.50 лв.
Купи!
Купи за подарък
Стойност
15.00 лв.
Отстъпка
70%
Спести
10.50 лв.
Купувач: 38 Ваучери
Оставащи

Мултифункционалната лампа е здрава, безжична, нечуплива и винаги осигуряваща светлина навсякъде, където се нуждаете от нея, без да се налага да осигурявате кабели и електрическо захранване; инсталира се за по-малко от минута !

Без значение дали се използва като фенер или осветително тяло на стената, с тази лампа винаги ще имате ярка светлина, навсякъде където Ви е необходима!

Монтира се изключителнолесно и всички тъмни ъгълчета и помещения ще бъдат осветени с ярка светлина! Закрепя се върху всякаква повърхност -  плочки, камък, метал.

По стълбите, в кухнята, в гаража или в стаята, можете да я използвате за ярка светлина за работа, практична нощна светлина или светлина в гардероба!

Може да се монтира точно в необходимото положение, и се активира удобно и лесно – чрез натискане на корпуса, без значение къде точно го натискате. Това я прави подходяща и за малки деца.

Размерът на лампата е голям – диаметър 14 см – което я прави лесна за намиране в тъмно помещение, опипвайки къде е поставена, за да я натиснете и включите, а и този размер осигурява оптимално осветление, в сравнение с по-малки подобни светодиодни продукти.

Продуктът е предназначен за осветление на места без електричество: на тавана, в случаите, когато сте навън: като лампа за четене в колата, за осветяване на багажника или ремаркето, осветява и палатката Ви! И в извънредни ситуации, мултифункционалната лампа е изключително надеждна като Ваш „светъл” помощник на пътя.

Захранване – 4 бр батерии тип АА, осигуряващи десетки часове осветление !

 

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА:

- Чрез натискане на бутона 'КУПИ" и попълнете формата за покупка
- С обаждане на телефон: 0898 672 329
- Чрез заявка на e-mail: info@crazydeals.bg

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

УСЛОВИЯ :

- Начин на плащане: Заплащането на стоката става при доставката, чрез наложен платеж.
- Условия за доставка: Доставката е за сметка на клиента по стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт Експрес в рамките от 2 - 5 работни дни след закупуване.
- Ако имате други въпроси, обадете се на: 0898 672 329Партньор Дорида 777 ООД
Адрес Гр Русе, ул Велес 6
Телефони 0898558716