Всички градове
(300)
(0)
Регистрация
Сгъваема силиконова фуния
Купи
3.50 лв.
Купи!
Купи за подарък
Стойност
6.00 лв.
Отстъпка
42%
Спести
2.50 лв.
Купувач: 24 Ваучери
Оставащи

Всички имаме домакински фунии за преливане на течности вкъщи. И всички се чудим къде да ги прибираме когато нямаме нужда от тях. А през повечето време ние нямаме нужда от тях и се налага да им търсим място. Нестандартната им форма само ни затруднява в това начинание.

Главното предимство на силиконовата сгъваема фуния, е че тя много лесно се съхранява, тъй като има уникална конструкция. Фунията е изработена от висококачествен екологично чист силикон за хранителната индустрия. Силиконовата фуния е предназначена за преливане, както на студени, така и на горещи течности (до 240°C), но също така може да се използва за пресипване на продукти като сол, сухи подправки и др. Благодарение на своята уникална форма фунията пасва на гърловини с различен диаметър, а благодарение на квадратната си форма течността не се задържа и не се образуват въздушни мехури при преливането. След употреба просто я изплаквате, сгъвате и прибирате в кухненското чекмедже.В комплекта е включена една фуния с диаметър 7,8 см. и височина 8,5 см.

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА:

- Чрез натискане на бутона 'КУПИ" и попълнете формата за покупка
- С обаждане на телефон: 0898 672 329
- Чрез заявка на e-mail: info@crazydeals.bg

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

УСЛОВИЯ :

- Начин на плащане: Заплащането на стоката става при доставката, чрез наложен платеж.
- Условия за доставка: Доставката е за сметка на клиента по стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт Експрес в рамките от 2 - 5 работни дни след закупуване.
- Ако имате други въпроси, обадете се на: 0898 672 329Партньор Дорида 777 ООД
Адрес Гр Русе, ул Велес 6
Телефони 0898558716